Teixim

Taller 'Els Bancs del Temps la utilització de les tecnologies digitals'

Taller  impartit pel Sr. Josep Maria Llampallas. Responsable de la Plataforma Informàtica dels Bancs del Temps. Es tractarà de la dinamització de les xarxes socials i de la gestió i registre de les dades d'intercanvi entre els socis/sòcies dels Bancs del Temps. Adreçat a les secretaries i socis/es dels Bancs del Temps i a les treballadores de l'Associació Salut i Família.
A través de zoom el dimecres dia 25 de maig de 15:30 a 20:30

PROGRAMA I INSCRIPCIONS

Stickers feministes a Telegram

Los stickers de telegram son imágenes que podemos enviar como mensajes, menos estandarizadas que los emojis. Sirven para transmitir una imagen o también como expresión de un estado emocional, una mezcla entre flyer y meme.

Un buen sticker feminista puede mejorar mucho la comunicación con nuestras amigas y colectivos, y también puede servir para difundir una causa, un posicionamiento o una imagen que sustente nuestras ideas.

Hacer un paquete de stickers es relativamente fácil y se puede hacer bastante viral.

El dit a la nafra. Bloc contra les violències masclistes

El dit a la nafra és un espai lliure per compartir, per fer xarxa feminista i antipatriarcal, per poder publicar articles que sensibilitzin, informacions, enllaços, activitats, webs, recomanar llibres, imatges , campanyes que aportin elements per la reflexió, per criticar, per canviar el present cap a la igualtat, cap a la destrucció del patriarcat i les seves violències masclistes,...

El Consell de Dones de Barcelona iniciarà aquest octubre la publicació del primer número del Butlletí Feminismes

El Consell de Dones de Barcelona iniciarà aquest octubre la publicació del primer número del Butlletí Feminismes, on mensualment informarà de diferents recursos i iniciatives municipals orientades a promoure l’equitat de gènere i a combatre els aspectes estructurals de la

I Congrés Internacional per a l'Erradicació de les Violències Masclistes

El I Congrés Internacional per a l’Erradicació de les Violències Masclistes organitzat per l’Institut Català de les Dones tindrà lloc els propers 22 i 23 d’octubre a l‘antiga fàbrica Fabra i Coats, amb l’objectiu de reunir en un mateix espai a les persones professionals dels circuits de violència masclista, al personal de les Administracions Públiques encarregades d’intervenir en el disseny i l’execució de polítiques públiques amb perspectiva de gènere, a les entitats de dones del territori i al conjunt del teixit associatiu feminista català.

Dossier electrònic 'La violencia sexual contra la integridad y la libertad de las mujeres'

En los Sanfermines de Pamplona del año 2016 una joven
fue violada por un grupo de cinco hombres
autodenominado “la Manada”. La víctima presentó una
denuncia ante la policía y a lo largo de la investigación,
se reunieron suficientes pruebas como para que los
agresores fueran identificados y detenidos y
posteriormente juzgados por la Audiencia Provincial de
Navarra, por el Tribunal Superior de Justicia de Navarra
y, en última instancia, por el Tribunal Supremo.
Esta agresión sexual suscitó la ira y la protesta de