Explica'm un conte...lliure de sexisme

23 de setembre de 2017 - 10:00 a 25 de setembre de 2017 - 20:00

Per les festes de la Mercè de Barcelona, el 23, 24 i 25 de setembre, la regidoria de Feminismes i LGTBI surt a celebrar-ho a Plaça Catalunya  amb un estand dedicat, aquest any 2017, als contes no sexistes.

De 10 h del matí a 20 h del vespre podreu trobar, a l'estand, jocs i dinàmiques interactives per crear personatges diversos i únics, protagonistes d'històries increïbles; podreu inventar nous contes lliures de sexisme amb jocs d'allò més entretinguts i,  per descomptat, disposareu d'un espai de la lectura i descans per fer volar la imaginació.

Tres cops al dia es presentarà una maleta coeducativa:  dues exploradores estan molt fartes dels contes que els hi expliquen i que coneixen i decideixen crear-ne d'altres. Però elles no saben escriure nous contes! És aleshores que un fantàstic personatge els hi ensenyarà el camí al món dels contes, un lloc on tot és possible i on coneixeran els personatges dels contes que elles sempre havien escoltat. Bruixes, princeses,  cavallers, llops i monstres de tota mena se sinceraran amb les protagonistes i els hi ensenyaran la difícil realitat dels i les protagonistes dels nostres contes.

A l'estand també hi podreu trobar jocs per persones adultes i molta diversió lliure de sexisme.

Ah! I no oblideu crear la vostra pròpia història canviant el conte...i penjar-la al twitter amb el hashtag #conteslliuresdesexisme. 116 caràcters per canviar rols, protagonistes, històries o finals. T'hi atreveixes? Tots i totes podem participar de la construcció d'un imaginari lliure de sexisme!

 

col·laboracions

Més Teixim

Mateixa temàtica