Recursos per impulsar i enfortir iniciatives d’ESS en femení

10 de desembre de 2019 - 9:00

Barcelona Activa ofereix aquesta tardor eines de formació i acompanyament per fomentar l’emprenedoria femenina i el lideratge en femení. El Camí de la Solidesa és un programa consolidat que aquest any torna al calendari per enfortir l’Economia Social i Solidària I el complementem amb altres recursos pel foment de l’emprenedoria femenina, social i col·lectiva.

El Camí de la Solidesa enguany celebra la seva V edició i es desenvoluparà entre el desembre 2019 i el juny 2020. Segueix pensat per organitzacions de l’ESS gestionades i liderades majoritàriament per dones, però enguany també es dirigeix a organitzacions d’ESS en general que vulguin formar a treballadores seves en rols de lideratge i en càrrecs de responsabilitat

En aquesta V edició d’El Camí de la Solidesa, s’oferiran eines, idees i recursos per ajudar a enfortir les organitzacions un cop fet una diagnosi de l’estat d’aquestes.

Si voleu participar-hi podeu descarregar i editar el formulari d’inscripció i enviar-lo a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat i ernest.pons@barcelonactiva.cat fins al 29 de novembre.

Durant el programa, les formacions i tallers seran els dimarts en horari de matí al Parc Tecnològic de Nou Barris. Els acompanyaments, que seran a les seus de les organitzacions, i les tutories s’establiran conjuntament.

Per més informació, podeu consultar el següent enllaç: https://ajuntament.barcelona.cat/dones/ca/noticia/recursos-per-impulsar-...

Autoria

Anònim (no verificat)

Temàtica
Etiquetes

Més Teixim

Mateixa temàtica