Oberta la convocatòria per al III Premi Jove de Còmic de Sant Martí

Ja podeu consultar les bases de la convocatòria 2017. El termini de presentació d’obres és del divendres 1 de setembre al divendres 3 de novembre de 2017. El veredicte del jurat de la convocatòria 2017 es donarà a conèixer en el decurs de l’acte públic de lliurament de premis.

Aquest premi té com a finalitat sensibilitzar adolescents i joves sobre el fenomen de la violència masclista i implicar-los en la lluita per l’eradicació de les discriminacions de gènere i en la creació de nous imaginaris igualitaris i no sexistes a través del llenguatge del còmic, en el marc de la cultura de la pau i de la no violència.

Poden presentar treballs joves i adolescents que visquin, estudiïn o treballin a Barcelona, i que a 31 de desembre de l’any de convocatòria tinguin fins a 25 anys. Les obres a concurs han de ser historietes d’entre una i quatre pàgines, amb un mínim de dues vinyetes.

Els còmics han de tenir com a finalitat denunciar el fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i eradicació, tot mostrant les desigualtats i discriminacions per raons de gènere. 

Més informació a www.premijovecomicsantmarti.cat

Més Teixim