Pròximament: Convocatòria Tercera Edició del Premi Jove de Còmic de Sant Martí

En breu s'obrirà la convocatòria  a la Tercera Edició del Premi Jove de Còmic de Sant Martí. Poden presentar treballs joves i adolescents que visquin, estudiïn o treballin a Barcelona, i que a 31 de desembre de 2016 tinguin fins a 25 anys. Les obres a concurs han de ser historietes d’entre una i quatre pàgines, amb un mínim de dues vinyetes.

Aquest premi, organitzat pel Districte de Sant Martí, el Consell de Dones de Sant Martí, la Regidoria de Cicle de Vida, feminismes i LGTBI i Biblioteques de Barcelona amb la col·laboració de l’Escola Joso –Centre de Còmic i Arts Visuals- i l’Associació Trama Serveis Culturals, té com a objectiu la prevenció i eradicació de la violència masclista.

Les obres que es presentin han de tenir com a finalitat la denúncia del fenomen de la violència masclista i contribuir a la seva prevenció i eradicació, tot mostrant les desigualtats i discriminacions per raons de sexe. Els còmics presentats han de ser historietes d’entre una i quatre pàgines, amb un mínim de dues vinyetes i s’han de presentar en format paper i en suport digital.

Podeu consultar les edicions passades clicant aquí

Més Teixim