Skip to main content

Tercera trobada vers les escoles feministes. Coeducació a les escoles!

7maig-jpg

El proper dissabte 7 de maig de 2022 es celebra la Tercera trobada vers les escoles feministes. Un fòrum de xerrades, tallers i experiències per a tota la comunitat educativa.

Escoles Feministes és una proposta educativa que busca la transformació social, l’emancipació de les persones i tornar a posar la vida al centre des de i per a l’escola pública. Volen repensar metodologies, continguts, finançament, objectius, condicions laborals i tot allò que afecta a l'educació pública a partir d’una perspectiva feminista, ecologista, antiracista, anticlassista, anticapacitista i, en definitiva, des d'una perspectiva veritablement transformadora.

Aquesta és la tercera trobada, però podeu recuperar els debats i materials publicats que es van crear a les dues anteriors trobades al web https://www.escolesfeministes.org/primera-trobada/

El 7 de maig trobareu espais on reflexionar sobre educació afectivo-sexual, com fer un projecte coeducatiu global de centre, com replantejar les classes de química o lectura amb perspectiva de gènere, què són els copagaments i la privatització de l'educació pública, com crear una comissió de gènere, com identificar les violències masclistes i racistes (visibles i invisibles) dins les aules, les feines més precaritzades del sistema educatiu, materials didàctics, resolució de conflictes i cultura de la pau, herstory a les ciències, el desembarcament de les Big Tech al sistema educatiu, la memòria feminista i LGTBI+ i el seu potencial pedagògic... Tota mena d'activitats dirigides a docents, especialistes, monitoratge, famílies i estudiants sobre les temàtiques molt diverses i enriquidores.
Pots consultar el programa aquí: https://www.escolesfeministes.org/tercera-trobada/


La jornada és de 9 del matí a 19h a l’escola Paco Candel de L'Hospitalet de Llobregat (c/ Aprestadora, 125) i cal inscripció prèvia!


 

Autoria

Teixim Xarxes

Temàtica
Educació
Feminismes
Pensament
Valors hegemònics
Àmbit
Educatiu
Públics
Ciutadania
Docents i professionals
Comparteix-ho

col·laboracions

Punts Liles
Districte d'Horta - Guinardó. Ajuntament de Barcelona
Alliberem el barri! Performance "Les dones som subjectes"
Institut Quatre Cantons

More Contents

Teixim Xarxes

Mateixa temàtica

Teixim Xarxes
Institut Milà i Fontanals
Plataforma unitària contra les violències de gènere