Violències masclistes: estratègies per a la prevenció i abordatge en les entitats juvenils

Acabem l'any amb una proposta formativa que vol donar resposta a la necessitat manifestada per les entitats i federacions de lleure que volen treballar en la construcció d’una societat més justa on es garanteixin els drets de totes les persones, unes relacions socials i personals basades en la llibertat i el respecte entre les persones i, per tant, lliure de situacions de violències masclistes.

A través de la formació, es vol dotar a les entitats (esplais, casals, agrupaments i altres entitats de caràcter no associatiu) d’eines per prevenir i actuar enfront de situacions d'assetjament. El recull d’eines  i estratègies s’emmarquen en l’elaboració de protocols, guies que han de servir a les entitats per definir un marc d'actuació amb la finalitat d’eradicar conductes d'assetjament sexual i per raó de sexe.

Les accions que inclou el projecte són:

  1. Càpsules a mida (4 hores): Violències masclistes: estratègies per a la prevenció i l’abordatge. Ets una entitat o organització juvenil? Pots demanar una càpsula gratuïta escrivint-nos a elsol@escolaelsol.org.
  2. Monogràfic (8 hores): Violències masclistes: estratègies per a la prevenció i l’abordatge. Claus per l'elaboració d'un protocol per la teva entitat. (27 i 28 de novembre. Av. Drassanes, 3 BCN) - Més informació i inscripcions a: http://www.escolaelsol.org/oferta-formativa/mg-277/19-violencies-masclis...
  3. Infografia: com abordar violències masclistes a les entitats juvenils  [en desenvolupament]

El projecte conta amb el suport de la Direcció General de Joventut.

Més Teixim

Mateixa temàtica