Eixamplem diversitats - Escola dels Encants

Descripció

Accions artístiques realitzades per l’alumnat de 5è i 6è de primària de l’escola dels Encants a partir dels tallers de sensibilització de l’Eixamplem diversitats, projecte de prevenció de l’LGTBIfòbia a través de la cultura i la creació artística desenvolupat a les escoles de l’Eixample durant el curs 2017-2018:

- El Llibre sobre grans dones creat per l’alumnat de l’ambient Cosmos de l’Escola dels Encants sorgeix com a resposta al llibre Grandes Hombres i té la voluntat de visibilitzar les aportacions de les dones de diferents àmbits socials al llarg de la història

 

- La intervenció artística Qui sóc? Com sóc? de l’alumnat de l’ambient Creamat de l’Escola dels Encants parteix d’una obra de teatre que els infants creen per visibilitzar la incomoditat d’un nen trans, el qual no se sent identificat amb les icones dels lavabos de la seva escola. A partir d’aquesta peça, l’alumnat ha fet unes noves imatges per als lavabos que trenquen amb el binarisme home-dona.

- L’alumnat de l‘ambient Disseny de l’Escola dels Encants ha enregistrat un anunci en el qual veiem una festa on un nen i una nena intercanvien les disfresses amb l’objectiu de trencar amb els estereotips de gènere.

Mèdia

Més materials

Ajuntament de Barcelona. Districte de l'Eixample

Mateixa temàtica