L'Escletxa: Les veus silenciades del lesbofeminisme

Descripció

"L'Escletxa: Les veus silenciades del lesbofeminisme" és un projecte universitari de Comunicació Audiovisual nascut de la mà de cinc estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona: la Laia Aguilar, la Laia Balaguer, la Laura Borràs, la Laura Pajuelo i l'Oriol Aznar.

El resultat d'aquest projecte ha estat aquest web documental que planteja una navegació interactiva pel recorregut històric del moviment lesbofeminista a Barcelona, principalment, i les seves fites més importants. ¿Com hem conegut tota aquesta informació? A través de les veus lesbofeministes: les activistes Mercè Otero i Bàrbara Ramajo, i els dos col·lectius La SAL i La Cicatriz, que aporten una visió més actual del panorama politicosocial i artístic.

L'objectiu de l'Escletxa és donar a conèixer, més enllà de la bombolla lèsbica i bisexual, el terme lesbofeminista. Posar sobre la taula els conceptes actuals més rellevants pel moviment i presentar una perspectiva de futur. I així, aportar el nostre granet de sorra per ajudar a la visibilització lèsbica i dels col·lectius i entitats entrevistats.

Accediu al recorregut interactiu en aquest enllaç: https://escletxa.wixsite.com/projecte

Mèdia

Més materials