Median T la Danza

Descripció

Median T la Danza és una associació sense ànim de lucre que dissenya, implementa i avalua iniciatives socioartístiques per tal d'aconseguir una societat més justa.

Es tracta de projectes socioeducatius on, a través de diferents exercicis de moviment i encetant conjuntament un procés creatiu, es treballen aspectes com la confiança, l'escolta, la cohesió del grup, la comunicació, la vulnerabilitat o la gestió emocional sempre des d'una perspectiva inclusiva, crítica i feminista.

Vivim en una societat que prioritza la part racional i cognitiva per sobre de qualsevol aprenentatge derivat de la part física, emocional o intuïtiva. Ens hem desconnectat del nostre cos, hem deixat d'aprendre d'ell i ens hem limitat a jutjar-lo com un bé de consum. Cada vegada estem més aïllades amb menys capacitat d'acció. Necessitem col·lectivitzar els nostres malestars per tal de donar una resposta conjunta que ens permeti reduir les desigualtats i opressions que operen en aquest sistema.

Amb les arts escèniques aconseguim que emergeixin totes aquelles frustracions, neguits i creences per a treballar-les d'una manera subtil, profunda i col·lectiva. Possibilitem un espai grupal d'anàlisi crítica que ens permet continuar desenvolupant aquelles habilitats necessàries per afrontar el reptes que se'ns plantegen diàriament. I ho fem retornant el poder al grup, avantposant el que és col·lectiu, comú i social, evidenciant la interdependència i posant en el centre les cures.

 

Pots consultar el dossier delprojecte en aquest enllaç: Median T la danza. Dansem per canviar-ho tot

Mèdia
logo_mediantladanza

Més materials

Move in Vein

Mateixa temàtica