"We can do it" Acció 8 de març

Descripció

La Xarxa contra les violències masclistes de l'Escola d'adults Pegaso, que s'ha creat a l'escola aquest any 2016-2017, vam realitzar l'acció "We can do it" pel dia 8 de març.

L'acció consistia a crear un mural amb notícies sobre violència masclista, cosificació o masclisme i tapar-les amb les fotografies de l'alumnat i el professorat del centre fent el gest típic del mític cartell. Per tal que totes les persones poguessin participar, membres de la Xarxa van crear un marc amb el lema "We can do it" i van posar a disposició de les persones del centre un mocador.

Amb el lema "Només nosaltres podem canviar-ho" volíem remetre a la necessària participació i implicació de tota la societat per aturar el masclisme i la violència de gènere. Simbòlicament, en la nostra acció, cada una de les persones que s'implicava i es fotografiava aconseguia acabar amb una de part del sexisme de la nostra societat.

El vídeo mostra el resultat final, amb gairebé totes les notícies masclistes i sexistes ja desaparegudes del mural. A les fotografies es pot veure el procés de creació i el començament de l'acció.

Tant el professorat com l'alumnat es van bolcar en fer possible l'acció i entre tots i totes vam aconseguir fer un pas més cap a una societat lliure de violències masclistes.

 

Mèdia

Més materials

Mateixa temàtica