Skip to main content

Eixamplem identitats - Escola Joan Miró

Autoria

Ajuntament de Barcelona. Districte de l'Eixample

Comparteix-ho

Eixamplem identitats - Escola Entença

Autoria

Ajuntament de Barcelona. Districte de l'Eixample

Comparteix-ho

Cap a un teatre feminista. Guia per incorporar la perspectiva de gènere al món del teatre

Descripció

Guia dirigida a persones professionals del teatre i institucions culturals interessades a adquirir eines per incorporar la perspectiva de gènere en la seva tasca diària.
 

L’objectiu és pensar el teatre en termes feministes. I això vol dir anar molt més enllà de dur a escena temes mal anomenats «de dones», per incorporar la intenció de plantejar-nos les preguntes difícils que proposen els feminismes contemporanis, fonamentats en l’antiracisme, l’anticapitalisme i la no jerarquia; i que qüestionen la matriu de gènere, l’heterosexualitat obligatòria i els privilegis. També vol dir facilitar eines i una mirada crítica a les persones que en formen part, que els permeti generar nous relats més enllà del mainstream i del relat patriarcal.

Autoria

Teixim Xarxes

Comparteix-ho

Exposició Rostres

Descripció

Exposició colectiva de les Dones Creadores de Gràcia - Projecte Minerva. 

El rostre explica la nostra història: la personalitat i la saviesa, el dolor i les alegries s’imprimeixen en la nostra fisonomia i la transformen, l’enriqueixen i la fan única. A través del rostre expressem emocions i ens comuniquem. És una finestra oberta que interpel·la a qui ens envolta. No hi ha un rostre idèntic a un altre, cada rostre és singular. Els rostres ens identifiquen, ens representen, ens defineixen... ens fan úniques però alhora ens assimilen. Els rostres es veuen, es miren, es palpen, es recorden o s’obliden. Rostres és un exercici creatiu i multidisciplinari en el qual les dones creadores de Gràcia ens repten a mirar-nos amb sinceritat aquest mes de novembre a través de la pintura, la fotografia, l’escultura, les arts escèniques, la paraula o la música. Una mostra atrevida i suggerent que ens convida a  recordar, repensar-nos, homenatjar, reflexionar i fer volar la imaginació.

Consulta tot el catàleg de l'exposició. 

Imatge

Autoria

Projecte Minerva

Comparteix-ho

O'VARIAS. Peça teatral

Autoria

Move in Vein

Comparteix-ho

Median T la Danza

Autoria

Move in Vein

Comparteix-ho

Cicle Museus i Gènere

Autoria

Eduxarxa

Comparteix-ho

Artista o Musa. Entrevistes a creadores

Autoria

Artista o Musa

Comparteix-ho