Skip to main content

“Estimo com vull i qui vull, si dic sí, triem on; si dic no, bona nit!”

Descripció

Coincidint amb la Festa Major l'Ajuntament de Capellades ha tornat a promoure la campanya “Estimo com vull i qui vull, si dic sí, triem on; si dic no, bona nit!per al foment d'unes festes lliures d'actituds sexistes i no discriminatòries.

Aquesta iniciativa es va impulsar per primer cop l'any passat i va tenir molt bona acollida, tant per part dels capelladins i capelladines com per altres municipis que també l'han aplicat a les seves festes.

Igual com l'edició anterior, aquesta campanya pretén reafirmar el caràcter inclusiu i respectuós de les nostres festes i prevenir relacions abusives i discriminacions de gènere. És una crida a la implicació col·lectiva per la ruptura de comportaments nocius normalitzats i el foment de relacions justes i equitatives. Així mateix, vol donar tot el suport i reconeixement a aquelles persones que puguin sentir-se vulnerades o assetjades. 

Tenim dret a escollir quan començar i quan acabar una relació sexual, independentment del moment en què ens trobem, i exigir sempre un tracte respectuós. Estimem com volem i qui volem. Si dic sí, triem on, si dic no, bona nit!

Som totes les formes de sexualitat, som el respecte interpersonal. Fem la festa lliure d'actituds sexistes i discriminatòries.

La campanya es promocionarà  mitjançant uns cartell que es penjaran als comerços i a les barres de la festa. Finalment, junt amb el programa de la Festa Major també es donarà unes polseres.

 

Autoria

Temàtica
Assetjament a l'espai públic
Empoderament
Sexualitats
Violència de gènere
Àmbit
Publicitat
Públics
Adolescents
Ciutadania
Joves
Comparteix-ho