Skip to main content

Inspira't, comparteix, enxarxa't

Si promous la lluita contra els estereotips i les violències de gènere en totes les seves formes als mitjans de comunicació, les xarxes i la cultura en general, adhereix-te a la plataforma Teixim xarxes contra els estereotips! Per fer-ho, només cal aportar, com a mínim, un recurs o projecte a l'entorn virtual*.

Recorda que també podràs publicar esdeveniments a l'agenda per visibilitzar les teves accions!

Per començar, tria en funció del tipus de col·lectiu que siguis:

*Com a recursos s'accepten articles i notícies, materials pedagògics, produccions culturals (exposicions itinerants, obres de teatre en actiu, etc.), publicacions (textos, audiovisuals, etc.), tallers i activitats, treballs de recerca, webs, blogs i aplicacions vinculats a la prevenció dels estereotips sexistes i les violències masclistes en els mitjans de comunicació, les xarxes i la cultura i a la promoció de l'equitat i el respecte a la diversitat de gènere, sexual i afectiva.

Com a projectes s'accepten accions comunitàries, projectes d'aprenentatge i servei, campanyes de difusió, intervencions artístiques, programacions culturals i projectes de recerca o creació individuals i col·lectius que tinguin per objectiu reflexionar al voltant dels rols i estereotips sexistes i de les diverses formes de discriminació i violència simbòlica i mediàtica envers les dones i promoure manifestacions culturals, discursos i imaginaris més justos i equitatius.

No s'acceptaran, en cap cas recursos, o projectes que vulnerin amb el seu contingut la dignitat humana i/o que incitin l'odi, el menyspreu o la discriminació per motius de sexe, edat, capacitats, naixement, ètnia, religió, nacionalitat, opinió o qualsevol altra circumstància personal o social.