Skip to main content

"We can do it" Acció 8 de març

Descripció

La Xarxa contra les violències masclistes de l'Escola d'adults Pegaso, que s'ha creat a l'escola aquest any 2016-2017, vam realitzar l'acció "We can do it" pel dia 8 de març.

L'acció consistia a crear un mural amb notícies sobre violència masclista, cosificació o masclisme i tapar-les amb les fotografies de l'alumnat i el professorat del centre fent el gest típic del mític cartell. Per tal que totes les persones poguessin participar, membres de la Xarxa van crear un marc amb el lema "We can do it" i van posar a disposició de les persones del centre un mocador.

Amb el lema "Només nosaltres podem canviar-ho" volíem remetre a la necessària participació i implicació de tota la societat per aturar el masclisme i la violència de gènere. Simbòlicament, en la nostra acció, cada una de les persones que s'implicava i es fotografiava aconseguia acabar amb una de part del sexisme de la nostra societat.

El vídeo mostra el resultat final, amb gairebé totes les notícies masclistes i sexistes ja desaparegudes del mural. A les fotografies es pot veure el procés de creació i el començament de l'acció.

Tant el professorat com l'alumnat es van bolcar en fer possible l'acció i entre tots i totes vam aconseguir fer un pas més cap a una societat lliure de violències masclistes.

 

Autoria

CFA Pegaso

Col·laboradores
Teixim Xarxes

Temàtica
Corporalitats
Cosificació
Dones
Feminismes
Violència de gènere
Violència estructural
Violència física
Violència psicològica
Violència simbòlica
Violència verbal
Àmbit
Accions artístiques
Públics
Ciutadania
Dones
Homes
Tipologia
Intervenció artística
Comparteix-ho

More Contents

Mateixa temàtica

Plataforma unitària contra les violències de gènere
Plataforma unitària contra les violències de gènere