El Consell de Dones de Barcelona iniciarà aquest octubre la publicació del primer número del Butlletí Feminismes

El Consell de Dones de Barcelona iniciarà aquest octubre la publicació del primer número del Butlletí Feminismes, on mensualment informarà de diferents recursos i iniciatives municipals orientades a promoure l’equitat de gènere i a combatre els aspectes estructurals de la desigualtat de gènere i del sexisme.

El Consell de les Dones de Barcelona és un espai participatiu integrat per dones representants d’entitats i grups feministes, de dones que no pertanyen a cap associació i de les representants institucionals i tècniques. Amb l’objectiu d’aportar i enriquir la mirada de gènere en totes les polítiques de l’Ajuntament, per tal d’avançar envers la justícia de gènere a la ciutat de Barcelona.

Si voleu rebre el butlletí, només heu de clicar aquí i introduir el vostre correu electrònic

El butlletí inclourà un enllaç a l’agenda d’activitats del web de Feminismes a la qual pot tenir-hi accés tota la ciutadania. Si voleu que les activitats que organitzi la vostra entitat apareguin a l’agenda de Feminismes de l’ajuntament de Barcelona, les heu de fer arribar a agendadones@bcn.cat

Iniciatives com aquestes potencien l'enxarxament i difusió de projectes i activitats de denúncia de les violències masclistes, la prevenció dels estereotips sexistes i la promoció de manifestacions culturals justes i equitatives. Suma-t'hi!

Més Teixim